GAPS

Geplaatst door Dineke van Kooten op 25 juni 2016 in Diversen

In mijn praktijk van Emmaüs Coaching ontdek ik dat veel chronische ziekten en mentale klachten een oorzaak lijken te hebben in de darmen.
We weten dat in onze darmen het grootste deel van je immuunsysteem zit. Steeds meer komt de wetenschap tot de ontdekking dat de miljoenen hersencellen (neuronen) in onze darmen communiceren met heel ons lichaam, ook onze hersenen. Daarnaast zit een heel ecosysteem van micro-organismen in onze darmen; ons darmflora. Als dit ecosysteem in balans is, produceert het voedingsstoffen voor ons en speelt het een belangrijke rol in ons immuunsysteem. Als ons darmflora uit balans is, produceert ze gifstoffen en ondermijnt het immuunsysteem.

Dr. Natascha Campbell-McBride werkt al jaren vanuit deze wetenschap. En met succes! Duizenden mensen hebben dankzij haar kennis hun gezondheid weer teruggevonden, zowel lichamelijk als mentaal. Wereldwijd werken inmiddels meer dan 500 therapeuten en artsen met haar methode. Haar boek ‘Gut and Psychology/Physiology Syndrome’ (GAPS) is een bestseller in verschillende gezondheidscategorieën bij zowel Amazon in de VS als het Verenigd Koninkrijk. Dat boek is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.
Voor meer informatie, kijk op: http://www.gapsboek.nl/ en op http://www.echtgezondeten.nl/henderina-mantel

Graag zou ik Henderina Mantel een paar lezingen willen laten verzorgen.
Laat me weten als je daar belangstelling voor hebt.

© Dineke van Kooten - Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

 Copyright © 2021 Dineke van Kooten (www.dinekevankooten.nl) Dit is een Heinosoft website