Reacties van Cursisten

Geplaatst door Dineke van Kooten op 29 januari 2012 in Cursus - Emmaüs, Reacties van Cursisten

Bij deze de reacties van cursisten uit Delft en Veenendaal, die de cursus in 2011/2012 hebben gedaan:

© Dineke van Kooten - Kopiëren toegestaan bij vermelding van de bron

Tags:, , ,

4 Comments

 • Marjolein Zeeman zegt:

  Een hele leerzame cursus. Je leert de druk die je van tijd tot tijd in je leven ervaart, te herkennen en verklaren. Daarbij is het niet nodig dat je je hele persoonlijke geschiedenis op de cususavonden naar voren brengt. Dineke leert je door zeer gerichte vragen, denkduwen en voorbeelden belangrijke dingen over jezelf te ontdekken en zo nodig in een nieuw licht te zien, waarbij de Bijbel een heel belangrijke leidraad is.

 • Marchien Hooijer zegt:

  Voordat ik aan de cursus begon, was ik – zonder daar altijd bewust van te zijn – op zoek naar mijn eigen ik: ‘wie ben ik, wat voel ik, maar ook: waar is God in mijn leven?’ Wezenlijke vragen waar ik niet altijd een antwoord op had. In de cursus heb ik handvatten gekregen om op ontdekkingstocht te gaan naar mijn eigen ik en dit steeds onder Zijn leiding…

  Ik ben dankbaar dat ik een tijd geleden ‘ja’ heb gezegd tegen deze cursus, want het heeft mij heel veel gebracht in mijn relatie met God, maar ook zeker in mijn relatie met mijn dierbaren.

 • Gratia Semmelink-van der Schoor zegt:

  Als deelneemster aan de cursus Leer jezelf kennen in het licht van God, wil ik melden dat er ik blij ben aan de cursus te zijn begonnen. Het materiaal en de leiding is uitstekend, veelzijdig en bekwaam en stimuleert tot een groter verlangen Gods zegeningen te kunnen ontvangen. Ik ervaar dat met mijn vernieuwing mijn omgeving meebeweegt. Relaties worden echter doordat ik meer mezelf word. Je doet dit er niet even bij; je moet er echt voor gaan.

 • Jacomien van Essen zegt:

  Na eerst 15 sessies bij Dineke gehad te hebben, waarin ze mij coachte, ben ik de cursus gaan doen, Leer jezelf kennen in het Licht van God, van het boek van Simone Pacot. Dit was voor mij een goede manier om de dingen die al geleerd heb over mezelf, nog meer diepgang te geven. Elke avond en elk hoofdstuk van het boek zijn elke keer weer toepasbaar op mijn leven. Wat is er nog veel pijn bedekt, wat nu steeds meer aan t Licht komt en waardoor ik steeds meer tot mijn doel kom. Ik leer ook heel van de manier, hoe Dineke communiceert met ons, doorvraagt en advies geeft. Het is ook fijn, om dit in groepsverband te doen, ik leer veel van de anderen. Echt een aanrader!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 Copyright © 2019 Dineke van Kooten (www.dinekevankooten.nl) Dit is een Heinosoft website