logo |
Emmauspastoraat.nl richt zich op predikanten, christelijke gemeenten en non-profit organisaties, voor zakelijke dienstverlening zoals coaching en supervisie zie emmauscoaching.nl.
pastoraat

Vroeger dacht ik dat ik mijn bestaan moest verdienen door hard te werken. Toen ontdekte ik dat ik als geliefde kind van God er gewoon mag “zijn”. Ik ontdekte dat ik me niet mooier of beter hoefde voordoen. Die ontdekkingen gaven mij een open verwachtende houding naar God en een open uitnodigende houding naar mijn mede mens.

In 1963 ben ik geboren met een onbevredigde nieuwsgierigheid. Nieuwsgierigheid naar mensen en organisaties. Hierdoor signaleer ik kansen en mogelijkheden, versnel ik processen, Verder ben ik door God gezegend met de gave van een grondige analyse en het zien van oplossingen.

De tocht vanuit Egypte (waar slavernij heerst), door de woestijn (waarin ik ontdekte wie ik was) en Kanaän (waar ik mijn gaven en talenten binnen mijn grenzen en mogelijkheden mag inzetten) is in mijn leven met vallen en opstaan zichtbaar geworden.

Stel hier je vraag

Stuur door